Contacteer ons: +32(0)3 253 23 50
Toon menu

Plooibaar & flexibel

Dankzij het gepatenteerde productieproces waarbij de golvingen door koudvervorming worden aangebracht, is de buis zeer resistent tegen pletten of doorknikken, maar blijft deze plooibaar met de hand.
Lees meer

Snelle installatie

Tracpipe® wordt gebruikt voor huishoudelijke, industriële en commerciële gasinstallaties. De installatie gaat sneller, makkelijker en veiliger. Tot 75% besparing in installatietijd mogelijk. Lange ondersteuningsafstand = minder ophangbeugels!
Lees meer

Lage drukverliezen

Dankzij de specifieke golving van de buis treedt bij Tracpipe® minder drukverlies op dan bij andere PLT kits met eenzelfde diameter. Tracpipe® heeft de laagste drukverliezen op de markt.
Lees meer

Verschillende diameters

Tracpipe® is beschikbaar in een compleet gamma van diameters: zowel DN12, DN15, DN22, DN28 en DN32 als DN40 en DN50 zijn leverbaar.
Lees meer

Lange lengtes

Tracpipe® wordt geleverd op haspels van 30m, 45m, 55m, 75m of zelfs 90m. Dit afhankelijk van de diameter. Dit maakt het leggen van lange lengtes in één stuk op de werf mogelijk. Bepaalde producten zijn ook beschikbaar in kits van 5m, 10m en 15m.
Lees meer

TracPipe® - het roestvrij stalen,
manueel plooibare buizen systeem

Ontdek de voordelen van TracPipe® voor ...

Opdrachtgevers

Ben je opdrachtgever?
Klik dan hier

TracPipe® - het roestvrij stalen, manueel plooibare buizen systeem (gekend als PLT in Europa) wint snel terrein als alternatief voor rigide koperen of stalen buizen die geïnstalleerd worden tussen de meter en het gastoestel.

Het TracPipe® systeem kan gebruikt worden bij huishoudelijke, industriële en commerciële toepassingen voor nieuwe, vervangingen en uitbreidingen van gasinstallaties.

Het grootste voordeel bij het gebruik van TracPipe® is de reductie aan installatietijd en –kost, mogelijks tot 75% minder.

Het Cynerpro team zal u ook helpen om het gasbuizen netwerk te ontwerpen, wat u tijd helpt te besparen bij het design en de specificatie stappen van een project.

Om meer te leren over de andere voordelen van werken met een TracPipe® systeem, klik dan gerust door naar onze opdrachtgevers site.

Installateurs

Ben je installateur?
Klik dan hier

Het grootste voordeel dat installateurs zullen ondervinden bij het gebruik van TracPipe® bij het maken van offertes is de besparing in arbeidstijd en –kost. Dit zal tot resultaat hebben dat men sneller meer werk zal kunnen doen in minder tijd, dankzij de tijdbesparende voordelen van het product.

Het gegolfde design van de buis laat toe dat het snel gebruikt kan worden en veilig is in onafgebroken lengtes , makkelijk manueel te buigen zonder de binnendiameter te wijzigen.

TracPipe® kan makkelijk de hele lengte van de installatie lopen zonder hulpstukken en vereist geen speciale gereedschappen – er komt geen tijdrovend las-, soldering- of voegwerk aan te pas.

Verkrijgbaar in lengtes tot 90 meter (of langer op aanvraag) of in KITs van 5, 10 of 15 meter voor eenmalige installaties, TracPipe® is de oplossing waar u naar op zoek bent!

Langere lengtes leverbaar op aanvraag - neem contact met ons op voor meer info.